Home Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Zuurzak vernietigt kankercellen Bereiding zuurzakbladeren Sap bittermeloen voorkomt mogelijk alvleesklierkanker
 
 
Producten
Zuurzak producten
Boeken
Nattrium Bicarbonaat (Baking soda)
Kruiden
Extra
Informatie over: zuurzak de kankerkilller
Zuurzak vernietigt kankercellen
Bloed onderzoek CEA
Links over zuurzak
PSA, Prostaatspecifiek antigeen
Binnenkort te verwachten
Video over vitamine B17
Bereiding zuurzakbladeren

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Info  
   

Zuurzak vernietigt kankercellen

Zuurzak vernietigt kankercellen
Zuurzak vernietigt kankercellen??

Wat geld allemaal niet doet...........
Hoe ze dit jarenlang geheim wisten te houden en er zijn nog veel meer gevallen bekend zoals de "vriendelijke Amerikanen"die vaker een bezoek brengen aan Tepu en Kwamalasemutu om zogenaamd planten te verzamelen (in opdracht van Bristol Myers). Het vermoeden bestaat dat men al geruime tijd plantextracten afkomstig uit Suriname succesvol inzet in de strijd tegen HIV en bepaalde kankersoorten...
Guyabano, The Soursop Fruit

Zuurzak of Graviola komt oorspronkelijk uit het Amazone regenwoud; een kleine boom, groeit tot 15 voet (5 meter) op en is veel gevraagd om haar heerlijke vruchten.
Echter, de Graviola schors, bladeren, wortels en vruchten worden ook al eeuwenlang gebruikt als traditionele geneesmiddelen in Zuid-Amerika.
Er is voortdurend kanker-onderzoek betreffende deze plant aan de gang betreffende de specifieke fytochemicaliën (Annona-achtige acetogenins), welke hebben bewezen de sterkste anti-kanker en antivirale eigenschappen te bezitten.
Extracten ervan hebben aangetoond antivirale, antiparasitaire,anti-reumatische, adstringente, emetische, anti-leishmaniale en cytotoxische effecten te hebben. Graviola heeft ook bewezen effectief te zijn tegen de multi-medicijn-resistente kankercellen lijnen.

Graviola lijkt zich effectief te richten tegen kwaadaardige cellen en deze te vernietigen in meer dan 10 verschillende soorten kanker, waaronder dikke darm-, borst-, prostaat-, long- en pancreaskanker.
Men denkt dat het veel sterker is in het vernietigen van dikke darm kankercellen dan Adriamycin® (Doxorubicinehydrochloride), een chemotherapie-preparaat welke wordt toegediend als behandeling voor bepaalde vormen van kanker; Graviola kan als zodanig een natuurlijk alternatief in dit verband zijn.
Graviola spoort selectief kankercellen op en doodt deze zonder nadelige gevolgen voor gezonde cellen, in tegenstelling tot de chemotherapie, die zonder onderscheid alle actief reproducerende cellen - (zelfs de normale- en gezonde cellen) opspoort en vernietigt.
Onderzoek van deze plant heeft zich gericht op het anti-kanker effect maar de plant wordt reeds lange tijd gebruikt in de traditionele geneeskunde in Suriname om een aantal andere kwalen en aandoeningen te behandelen, zoals:
hypertensie, ringworm, influenza, scheurbuik, huiduitslag, malaria, neuralgie, dysenterie, artritis, hartkloppingen, reuma, nervositeit, hoge bloeddruk, slapeloosheid, diarree, koorts, misselijkheid, steenpuisten, dyspepsie en spierspasmen.
Algemene toepassingen: behandeling van kanker, herpes, infecties, parasitaire infecties en sedatie.ZuurzakAlgemene Voorwaarden Levertijd Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Privacy Policy