Home Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Zuurzak vernietigt kankercellen Bereiding zuurzakbladeren Sap bittermeloen voorkomt mogelijk alvleesklierkanker
 
 
Producten
Zuurzak producten
Boeken
Nattrium Bicarbonaat (Baking soda)
Kruiden
Extra
Informatie over: zuurzak de kankerkilller
Zuurzak vernietigt kankercellen
Bloed onderzoek CEA
Links over zuurzak
PSA, Prostaatspecifiek antigeen
Binnenkort te verwachten
Video over vitamine B17
Bereiding zuurzakbladeren

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Productlijst  
   

 
Baking Soda (Natrium Bicarbonaat) Baking Soda (Natrium Bicarbonaat)    Natriumbicarbonaat (NaHCO3-) is een essentiële zuurbuffer van ons lichaam. Het vormt de grootste basische buffer in ons bloed en zorgt ervoor dat ons bloed licht alkalisch ( = basisch ) blijft (pH 7.365) door zure afvalstoffen te neutraliseren. Natriumbicarbonaat wordt in de volksmond ook wel zuiveringszout of baking soda genoemd vanwege de zuiverende werking bij het verwijderen van zuren.


3,00 euro


Aantal
PH Strips 80 in een boekje PH Strips 80 in een boekje    Met pH-strips kunt u eenvoudig de zuurgraad van vloeistoffen meten. Een vloeistof is zuur als de pH lager is dan 7 en een vloeistof is basisch als de pH hoger is dan 7.

Even het pH stripje in de vloeistof dippen, kleuren van het stripje vergelijken met het kleurenkaartje, en u weet de zuurgraad!Werkwijze:

•Voor meting via de urine: dompel een PH stripje 1 seconde in de ochtendurine. Belangrijk is om de meting zo snel als mogelijk te doen, aangezien de zuurgraad van de urine kan worden beïnvloed door de reactie met koolstofdioxide (CO2) uit lucht.5,00 euro


Aantal
Start pakket Start pakket    2 x PH Stripboekje (  80 stuks per boekje)
1 x Baking Soda
1 x Boek Natrium Bicarbonaat35,00 euro


Aantal

Algemene Voorwaarden Levertijd Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Privacy Policy