Home Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Zuurzak vernietigt kankercellen Bereiding zuurzakbladeren Sap bittermeloen voorkomt mogelijk alvleesklierkanker
 
 
Producten
Zuurzak producten
Boeken
Nattrium Bicarbonaat (Baking soda)
Kruiden
Extra
Informatie over: zuurzak de kankerkilller
Zuurzak vernietigt kankercellen
Bloed onderzoek CEA
Links over zuurzak
PSA, Prostaatspecifiek antigeen
Binnenkort te verwachten
Video over vitamine B17
Bereiding zuurzakbladeren

Winkelwagen  
Aantal Product
Zoek:
  

  Productinformatie  
   

Baking Soda (Natrium Bicarbonaat)    


Baking Soda (Natrium Bicarbonaat)

Artikelcode:

Natriumbicarbonaat is een lichaamseigen stofje, wat voldoende aanwezig moet zijn in het lichaam om de zuurbalans in evenwicht te houden. Buiten het lichaam wordt natriumbicarbonaat o.a. toegepast als zuurteregelaar in voedingsmiddelen, stabilisator, rijsmiddel (vandaar de bijnaam baking soda) en binnen de medische wereld als ingrediënt van geneesmiddelen tegen bijvoorbeeld brandend maagzuur. Vanwege de toepassing als ingrediënt heeft natriumbicarbonaat ook een E-nummer toegewezen gekregen: E500.

Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat naarmate we ouder worden, de hoeveelheid natriumbicarbonaat in ons bloed significant afneemt. In de grafiek hieronder, uit het onderzoek van Dr. Lynda Frassetto*,  ziet u dat een substantiële afname van de bicarbonaatbuffers begint bij de gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Vanaf deze leeftijd ontstaan ook veel verzuringsklachten. Bij de leeftijd van 90 jaar is de afname van bicarbonaten in ons bloed 18%.


3,00 euro

Aantal
 
 

Algemene Voorwaarden Levertijd Bezorging Betalen Contact Actueel Nieuws Privacy Policy